95 jaar van passie, toewijding, liefde en delen. Wie had dat gedacht…?
Zeker niet Georges Cuvelier, de eerste in de familiesaga, die in 1926 “Chez Georges”, een klein buurtrestaurant, opende.

” Georges creëerde Comme chez Soi ;
Louis ontwikkelde het en gaf het een stijl;  
Pierre leidde het naar de toppen van de gastronomie ;          
Lionel biedt een subtiele mix van innovatie en know-how.”

Comme chez Soi, dat sinds 2007 wordt gerund door Lionel(foto) en Laurence Rigolet, bewijst vandaag dat traditie en moderniteit perfect kunnen samengaan.

/Users/dorcel/Pictures/D3/export_jpg/.MIC_1352.jpg

De chef-kok, vergezeld van zijn brigade, brengt dagelijks hulde aan het werk van de drie vorige generaties en legt tegelijk zijn eigen stijl en visie op via een creatieve en moderne keuken.
 
Laurence en haar trouwe team leggen hun hele hart in de kunst van het ontvangen, in de gezelligheid en in de subtiele aandacht voor de klanten.
 
Samen, en sterker dan ooit, bruisen ze van ideeën en originaliteit om Comme chez Soi te blijven laten schitteren in België en op internationaal niveau, zoals met Riwyne gelegen in het hart van de beroemde wijnkelder van het Huis, of met de bijzondere aandacht die ze besteden aan duurzaamheid en de circulaire economie, logischer en meer in lijn met de maatschappij.

En wat nu ? Hun zoon Loïc, vijfde generatie, zal op een dag het mooie en unieke verhaal van Comme chez Soi voortzetten voor het grootste geluk van allen.

Foto’s: www.mastercooks.be