Op 21 en 22 juli verzorgt CinAct een workshop in acteren voor comedy en improvisatie, met op 22 juli een show waaraan niet alleen de cursisten, maar ook de vaste comedygroep The Improvfessionals meedoen. Nog specialer is dat CinAct voor het allereerst niemand minder dan Kent Skov – de leraar van heel wat Hollywoodacteurs, waaronder Matthew Perry (Friends, Studio 60 on the Sunset Strip, The Odd Couple) en Will Ferrell (The Office, Eastbound & Down, Saturday Night Live) – naar België brengt.
Kent Skov maakte naam en faam door met Mad Movies at the L.A. Connection bekende films opnieuw te dubben en te voorzien van grappige dialogen. In Los Angeles runt hij al jarenlang de comedyclub L.A. Connection, waar hij onder andere les gaf aan enkele grootheden uit de film- en tv-wereld. Kent zal op 21 en 22 juli niet alleen exclusief les geven in de grootste filmstudio’s van de Benelux, hij zal ook samen met de cursisten die zich daar klaar voor voelen en de Improvfessionals op het podium kruipen om een nu ongetwijfeld nu al legendarische improvshow neer te zetten in het Antwerpse Fakkeltheater.
Over de workshop
Heb je jezelf ooit afgevraagd waar topacteurs als Matthew Perry hun komische timing hebben gehaald? Ben je een fan van Friends, Whose Line Is It Anyway? of een van de vele andere grappige tv-programma’s die geregeld op onze buis te zien zijn? Zou je graag beter leren improviseren of jouw vaardigheden als acteur of actrice aanscherpen? Misschien zou je zelfs graag het podium delen met een legende uit de improvwereld? Via de CinAct Acting Academy is dat nu eindelijk mogelijk!
Op 21 en 22 juli komt niemand minder dan Kent Skov van L.A. Connection uit Californië naar België om een exclusieve workshop te geven. Hij zal twee keer 3 uur les geven, telkens aangevuld met 2 uur les van onze eigen docenten. Dat is dus 10 uur les, maar daar eindigt het niet bij: op 22 juli treden we na de workshop samen met Kent op! Als je jezelf daar klaar voor voelt, mag je dus het podium delen met de grondlegger van de Amerikaanse improvschool en het improvtheater L.A. Connection. Meer, nog: als we winst maken, wordt die verdeeld onder de acteurs!
info@cinact.com