Een afgelast seizoen, dat heeft Cofena in haar 75-jarig bestaan nooit meegemaakt. Gelukkig heeft Cofena het afgelopen rampseizoen zonder kleerscheuren doorstaan.
 
Het heeft ons alleszins de gelegenheid gegeven om u een muzikaal hoogstaand seizoen 2021-2022 te kunnen aanbieden. Met trots zenden wij u onze seizoenbrochure. Hierin vindt u een overzicht van de zes concerten die u volgend seizoen mag verwachten.
 
Het wordt een schitterende concertreeks met symfonische toporkesten uit Frankrijk, Nederland, Duitsland en Scandinavië. Zij brengen hoogtepunten uit het klassieke muziekrepertoire. U vindt in de seizoenbrochure het volledige programma met informatie over de muziekstukken en de befaamde uitvoerders.
 
De meeste abonnees van het afgelaste concertseizoen 2020-2021 hebben geen terugbetaling gevraagd, zodat hun abonnement thans geldt voor het komende concertseizoen 2021-2022. Zij hoeven niets te doen. Hun plaatsen zijn nog steeds gereserveerd.
Degenen die een terugbetaling gevraagd en bekomen hebben, alsook nieuwe abonnees kunnen vanaf nu hun abonnement voor het concertseizoen 2021-2022 bestellen.
 
De prijzen van onze abonnementen en tickets zijn dezelfde gebleven als vorig seizoen. Door voor een abonnement te kiezen, bekomt u een korting op de prijs van de losse tickets van meer dan 40%. Om het anders te zeggen: van de zes concerten krijgt u er meer dan twee gratis.
 
Abonnees van voorbije seizoenen krijgen eerstdaags de brochure automatisch ook op papier thuis toegestuurd. Wenst u nog één of meer papieren exemplaren? Zend dan een berichtje aan info@cofena.be en we zenden ze u toe. Aarzel niet om ondertussen deze digitale versie door te zenden aan familie en vrienden.

Nog een toemaatje: zoals ook de vorige seizoenen voorzien we een cadeau bij het aanbrengen van een nieuwe abonnee. Zowel de aanbrenger als de nieuwe abonnee krijgen voor het ganse seizoen een pauzedrank in de Marmeren Zaal gratis.
 
We kijken alvast samen met u uit naar een nieuw muzikaal topseizoen!
 
PS. Onze Corona-actie waarbij u een gratis ticket kan cadeau doen aan een zorgverstrekker loopt onverminderd verder. Even het formulier op onze website invullen en je hebt een zorgverstrekker bedankt voor zijn inzet: https://cofena.be/coronatickets.

Foto: Cofena