Cultureel ontmoetingscentrum Nova opent het seizoen alweer met Casa Nova. Een mooie verzameling artiesten geeft je op 22 september een voorsmaakje van de voorstellingen van dit seizoen. A-kaarthouders maken kans op een duoticket.

Casa Nova mag je ondertussen gerust een vaste waarde van CO Nova noemen. Deze keer klimmen Younes Van den Broeck, Mike De Ridder, Nina Plantefève-Castryck en andere artiesten op het podium. En ook tussen hun optredens blijf je niet op je honger zitten.
Blijf na de voorstellingen zeker nog even plakken in de gezellige bar. Met een glaasje in de hand word je daar getrakteerd op fijne muziek.
 
Met je A-kaart
A-kaarthouder en cultuurfan? Doe dan mee aan onze wedstrijd, en maak zo kans op een duoticket voor een verfrissend avondje cultuur in Casa Nova:
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: Wat is de titel van de multimediale 3D-performance van Younes Van den Broeck op Casa Nova?
Vul het antwoord en je gegevens in op het wedstrijdformulier.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loopt tot en met woensdag 15 september
De winnaars worden op donderdag 16 september per e-mail op de hoogte gebracht. Hou dus zeker je mailbox en best ook je spambox in het oog.
Enkel bij de winnaars wordt een A-kaartbon afgewaardeerd.

Meer info
Casa Nova
woe 22/9 vanaf 20.15 uur
CO Nova, Schijfstraat 105, Antwerpen
www.nova-kiel.be 
5 euro | A-kaart met kansentarief 2 euro

Foto: www.antwerpen.be