Master je mindset en doe het onmogelijke David Goggins inspireerde al meer dan 5 miljoen lezers met zijn verhaal

Voor David Goggins was zijn kindertijd een nachtmerrie vol armoede, vooroordelen en fysiek misbruik. Door zelfdiscipline, mentale weerbaarheid en hard werken transformeerde Goggins zichzelf van een depressieve jongeman met overgewicht tot een icoon van de Amerikaanse strijdkrachten en een van ‘s werelds beste duursporters.

In Can’t Hurt Me vertelt hij zijn levensverhaal en onthult hij dat de meesten van ons slechts 40% van onze capaciteiten benutten. Ze noemen Goggins niet voor niets ‘The toughest motherf*cker on planet earth’.

In zijn boek legt hij uit hoe je eelt op je ziel krijgt, zodat niks je kan tegenhouden in het leven. Volgens David Goggins moet je jezelf blijven uitdagen: op werk, tijdens een work-out en in relaties. Hij deelt zijn technieken die ervoor zorgen dat je de confrontatie aandurft te gaan met jezelf en je gepusht wordt beyond your limits.

Over de auteur
David Goggins is een gepensioneerde Navy SEAL (elite-eenheid van het Amerikaanse leger). En de enige man in de geschiedenis die een elite-opleiding voltooide als Navy SEAL, Army ranger en Air Force Tactical Air Controller. Hij heeft meer dan 70 ultra-afstandsraces voltooid en is een voormalig Guinness World Recordhouder. Tegenwoordig geeft hij lezingen, werkt hij als noodhulptechnicus op de spoedeisende hulp en is hij bosbrandweerman.

Op Instagram motiveert hij dagelijks zo’n 6,4 miljoen volgers om het beste uit zichzelf te halen.

Titel: ‘Can’t hurt me’

Auteur: David Goggins

Uitgeverij: Kosmos Uitgevers

ISBN:  9789043929868

Thema: Biografie

Prijs: 22,99