Bullets is een Fins-Belgische-Duitse coproductie die op MIPCOM met de eerste 15′ de aankopers wereldwijd wist te overtuigen – met o.a. Sibel Kekilli (Games of Thrones, Gegen Die Wand), Dragomir Mrsic (Alex) en Koen De Bouw ( Mister T )

Undercover agente Mari Saari infiltreert in de intieme kringen van Madina Taburova, een ronselaar voor zelfmoordterroristen die naar Finland is afgereisd voor haar laatste missie. Madina is een ex-terrorist die asiel aanvraagt in Helsinki. Mari Saari moet haar vertrouwen zien te winnen om er achter te komen waarom zij juist in Finland opduikt. De enige manier om een zelfmoordaanslag te verijdelen is dat Mari vrienden wordt met de gevaarlijke Madina. Mari ontdekt echter dat er in plaats van een aanslag een politieke moord wordt beraamd. Zij zal samen werken met een oudere drugsagent. Maar niets is wat het lijkt. Deze indrukwekkende reeks 10 x 45 minuten brengt u spannende momenten mee en doen u op het puntje van uw zetel zitten. Na elk deel wil je direct naar het vervolg kijken. Een stevige aanrader.

Regie: Pete Riski, Antti Jorinen

Cast: Krista Kosonen, Sibel Kekili, Dahlia Pessemiers, Dragomir Mrsic, Koen De Bouw, Lukas De Wolf, Tibo Vandenborre, Tommi Korpela

Genre: crime, drama, thriller

Muziek: Juri Seppa

Specificatie: 10x45min

Distributie: Lumiére

    • ,