Musical Moments 2 met Dynamic Symphonic Band, Deborah De Ridder & Hans Peter Janssens

Na het enorme succes van de eerste editie van Musical Moments in 2018 brengt Dynamic Symphonic Band opnieuw magische musicalmelodieën in Cultuurcentrum Belgica in Dendermonde. Op zaterdag 19 oktober 2019 wordt het orkest weer vergezeld door twee heuse kleppers uit het musicalwereldje: Deborah De Ridderen Hans Peter Janssens.

Deborah De Ridder … u weet wel, van The Sound of Music

De vrouwelijke ster van de avond is Deborah De Ridder. Zij blijft tien jaar na datum vooral bekend als de winnares van het VTM-programma Op zoek naar Maria. Ze speelde dan ook de hoofdrol in de Vlaamse uitvoering van de musical The Sound of Music. Daarnaast trad ze op in producties als My Fair Lady,Annieen Evita. Van de vorige editie van Musical Moments heeft ze blijkbaar zelf ook enorm genoten, want ze tekende onmiddellijk opnieuw present voor deze tweede editie.

Hans Peter Janssens … u weet wel, van Les Misérables

Ook Hans Peter Janssens, monument uit de musicalwereld, was enthousiast na Musical Moments 2018. Ook hij is dus weer van de partij. Janssens’ naam is onlosmakelijk verbonden met Les Misérables. Op West End was hij immers de eerste Belg in de rol van Jean Valjean en meteen ook de langst opeenvolgende vertolker van die rol in Londen. Later kroop hij ook in de huid van politiecommissaris Javert, waardoor hij de eerste acteur in de geschiedenis van de legendarische musical in Londen was die werd gevraagd voor beide hoofdrollen. Hans Peter Janssens was bij ons te zien in Dans der Vampieren, Oliver!en recent nog als koning Triton in The Little Mermaid.

Dynamic niet aan proefstuk toe

Dynamic Symphonic Band is in Dendermonde en omstreken vooral bekend om de jaarconcerten, waarbij hedendaagse harmoniemuziek op hoog niveau wordt uitgevoerd. Daarnaast worden er regelmatig grotere projecten ondernomen, zoals Carmina Buranain 2016. Ook op de Gentse Feesten is Dynamic een vaste gast. Met dit concert, dat een vervolg is op een reeks geslaagde voorstellingen met muziek uit het genre, bewijst het orkest dat het nog steeds een groot hart heeft voor de musicalwereld.

Praktisch

Musical Moments – Dynamic Symphonic Band & Deborah De Ridder en Hans Peter Janssens