We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?
Het Duitse bedrijf BRITA, sinds 1966 uitvinder van waterfilterkannen voor huishoudelijk gebruik viert haar 50-jarig bestaan. Vandaag de dag hebben bijna 1 miljoen gezinnen in België een waterkan van BRITA in huis. Een alledaags gebruiksvoorwerp is uitgegroeid tot een icoon.

Maar wist u ook dat een team van 50 ontwikkelaars bij BRITA elke dag aan nieuwe producten werkt om u het beste drinkwater te bieden in de meest innoverende stijl? Wist u dat BRITA dit jaar haar nieuwste generatie filters lanceert voor een nog betere smaak? Wist u dat BRITA tot wel 100 patenten heeft? Al dit en nog zoveel meer kunt u ontdekken tijdens een unieke retrospectieve belevenis die u onderdompelt in herinneringen en sferen van vroeger en u meteen ook een zicht geeft op de producten van de toekomst die binnenkort uw huis zullen opluisteren.

Vanaf 10 maart tot 30 april in Designcenter De Winkelhaak in Antwerpen: “BRITA, 50 years of ideas. We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?”
“BRITA, 50 years of ideas. We eat with our eyes, why don’t we drink with them too?” toont de evolutie van design van de laatste vijf decennia. De BRITA producten zijn meegegroeid met onze smaak en hebben miljoenen mensen een makkelijke toegang tot het beste drinkwater gegeven, wat geleid heeft tot een betere levenskwaliteit. Deze tentoonstelling dompelt elke bezoeker, of zijn interesses nu in design, stijl of mode liggen, onder in een leuke en leerzame wandeling door de trends van de afgelopen 50 jaar en de ontwikkelingsfasen die een alledaags gebruiksvoorwerp, zoals een waterfilterkan van BRITA, heeft doorgemaakt.

Lange Winkelhaakstraat 26 – B-2060 Antwerpen, tel + 32 3 727 10 30 fax +32 3 727 10 31, mail: info@winkelhaak.be, site: www.winkelhaak.be