Op de hoek van de Gitschotellei/Diksmuidelaan bevindt zich Brasserie 36, een nieuwe brasserie met een volledig vernieuwd interieur en een nieuwe kaart.

Zaakvoerders Indy Floren en Samet Yilmaz ontvangen en bedienen u hartelijk en met een heerlijke glimlach. Chef Benjamin Van Bogaert tovert de fijnste gerechten uit zijn koksmuts.

Wij consumeerden een 3-gangenmenu à €42 voor 2 personen:

Rolletjes van filet d’anvers, geitenkaas crème en truffel kroepoek
Roodbaarsfilet met quiche, wasabipurée en sausje / Roulade van Mechelse koekoek met gebakken rijst, wortelcrème en saus van Thaise curry
Coupe Margarita / Chocolademousse met rode vruchten en amorettocrème en specelaascrumble

De gerchten worden geserveerd op hele mooie en esthetische borden.
De keuken vindt haar basis in de hoogstaande producten van Markt & Seizoen. Verse kruiden, heerlijke specerijen en huisgemaakte producten van hoge kwaliteit worden op een creatieve manier gepresenteerd. De producten worden bereid met vakkennis en met respect voor traditie.

Brasserie 36 nodigt u uit tot snelle zakenlunches, onderonsjes met familie of vrienden, ook voor uw feestelijkheden, communies, huwelijken, vergaderingen, koffietafels, … bent u bij Brasserie 36 aan het juiste adres.

Open van 11:00 tot 22:00.
Woensdag gesloten.

Diksmuidelaan 36
2600 Berchem
03 435 38 30
info@b36.be

Foto’s: Ruddy Berghmans