In deze periode van afzondering heeft BOZAR de deuren gesloten, maar de medewerkers bieden via de sociale netwerken een programma op maat aan dat getuigt van BOZAR’s artistieke en culturele diversiteit.
Zo kan het publiek blijven genieten van muziek, theater, tentoonstellingen, voorstellingen, films, lezingen en allerlei andere inspiratiebronnen die de rijkdom van BOZAR uitmaken. Dit alles is te volgen op de Facebook en Instagram pagina’s van BOZAR en op onze website bozar.be.

De kick-off is deze woensdag 25 maart om 20 uur met een live concert van mandolinespeler Avi Avital.

Hier een overzicht van de komende evenementen :
– Een reeks liveconcerten van muzikanten waarmee BOZAR nauwe banden heeft opgebouwd. Zij spelen vanuit hun woonplaats.
Vr 27/03 – 20u : Igor Gehenot
Igor Gehenot: piano
Woen 1/04 : Seckou Keita
Seckou Keita : Kora
Vr 03/04 : Romina Lishka & Marnix De Cat
Romina Lishka : viola da gamba
Marnix De Cat : Piano, contratenor
Woen 08/04 : Bram De Looze
Bram De Looze: piano
Vr 10/04 : Reinoud Van Mechelen & Anna Besson  
Reinoud Van Mechelen: tenor
Anna Besson: traverso
– Virtuele rondleiding door de tentoonstelling van Keith Haring met curatoren Darren Pih en Tamar Hemmes.

– De architectuurlezingen die i.s.m. A+ Architecture bij BOZAR plaatsvonden.
– Interview met Jacqueline Mesmaeker om haar tentoonstelling “Ah, quelle aventure!” aan te kondigen (openingsdatum tbc).
– Ontdek de verhalen van de poppen in Mondo Cane, de tentoonstelling van Jos De Gruyter & Harald Thys
– Performances van kunstenaars Miet Warlop, Pieter Van den Bosch, Nick Steur, Andros Zins-Browne, Marvin Gaye Chetwynd die georganiseerd werden in het kader van de tentoonstelling Yves Klein.

– De literaire bezoekersgids van de expo van Keith Haring, gecureerd door Chris Kraus, zal ter beschikking worden gesteld.
– Kinderen en hun ouders kunnen creatief aan de slag met leuke activiteitenkaarten rond de Keith Haring-tentoonstelling. Foto’s van de creaties kunnen gedeeld worden op de sociale media via #bozar en #museumathome. Ze zullen ook gepubliceerd worden op de website van BOZAR.

– We nodigen het publiek uit om onze sociale mediakanalen regelmatig te  bezoeken, aangezien er zeker nog andere evenementen zullen worden toegevoegd, zoals films of documentaires uit de BOZAR CINEMA-programmatie.
BOZAR toont zich ook solidair met de artiesten en moedigt klanten aan om niet te vragen om een ticket voor een geannuleerde activiteit terugbetaald te krijgen. Er zijn verschillende mogelijkheden: een schenking doen als steun voor de getroffen artiesten, een waardebon,… Alle details zijn beschikbaar op bozar.be.

Foto: www.bozar.be