Met zijn laatste album Rosa de Papel bewijst gitarist Myrddin De Cauter dat grote flamencovirtuozen niet uit Spanje hoeven te komen. Tijdens dit concert staat Myrddin samen met zijn dochter en celliste Imre op het podium.

Myrddin De Cauter, de jongste zoon van multi-instrumentalist Koen De Cauter, is een fenomeen in de hedendaagse muziekwereld. Myrddin trok naar Spanje om lessen te volgen bij flamencogrootmeesters Gerardo Nuñez en Manolo Sanlucar. Hij bleek een uitzonderlijk talent. Zijn technische virtuositeit, zijn experimenteerdrang en zijn lyriek versmelt hij moeiteloos tot een geheel.
 
Wij vragen om op voorhand tickets te bestellen voor de concerten van Boke Hertals. U betaalt telkens 4,50 euro en krijgt in ruil twee drankbonnetjes bij aankomst. Deze kunnen later nog in de bar van onze foyer gebruikt worden omdat de bar momenteel gesloten is.

De concerten van Boke Herentals zullen dit seizoen plaatsvinden in de schouwburg van ’t Schaliken, van 12.15 tot 13.15 uur. We bekijken nog of we na het concert boterhammen kunnen serveren. 

dinsdag 03 november 2020
12:15 (einde: 13:15 / geen pauze)

Grote Markt 35
2200 Herentals
E-mailadres: cultuurcentrum@herentals.be
Telefoonnummer: 014-28 51 30

Foto & video’s: http://www.schaliken.be