Nog nooit deden vrijhandelsakkoorden zoveel stof opwaaien als TTIP en CETA. Eigenlijk was dat niet de bedoeling: de discussie over de twee verdragen was voorbestemd voor achterkamertjes in Washington, Brussel en Toronto. Maar eerst kwam er overal protest van burgerbewegingen, milieu- en consumentenorganisaties, vakbonden en mutualiteiten, die de globalisering een tweesnijdend zwaard vinden. Daarna won Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen met een protectionistische agenda. En later haalden Wallonië en Brussel de internationale pers omdat ze CETA niet wilden ondertekenen. Exit TTIP en CETA? Let toch maar op.
Op woensdag 15 maart stelt auteur Line De Witte haar boek ‘TTIP en CETA voor beginners’ voor in Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt. Ook Julie Steendam (beleidsmedewerkster bij G3W) die meewerkte aan het boek zal aanwezig zijn tijdens de lezing. Aansluitend volgt een signeersessie.
Iedereen welkom! De toegang is gratis, maar inschrijven op voorhand is aangewezen en kan op sb.antwerpen@standaardboekhandel.be.

Wanneer?
woensdag 15 maart, van 15.00 tot 16.30 uur
Waar?
Standaard Boekhandel, Schoenmarkt 16-18, Antwerpen