Een van de grootste romanschrijfsters van dit moment, wereldwijd meer dan 6 miljoen boeken verkocht, komt met een nieuwe bestseller: Bijna echt gebeurd.
Zes verstandige volwassenen. Drie schattige kinderen. Een klein hondje. Wat zou hier in hemelsnaam fout kunnen gaan?
Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika. Een enkele blik tussen hen kan een complete conversatie vervangen. Maar hun vriendschap is gecompliceerd.
Als Clementine en Sam op bezoek gaan bij Erika en haar man Oliver, en hun buren iedereen onverwachts uitnodigen voor een barbecue, zegt Clementine dan ook snel ja. Het gezelschap van de levenslustige buren lijkt haar een welkome afleiding. Twee maanden later vragen Clementine en Sam zich steeds weer af: wat als we nooit naar die barbecue waren gegaan?
Liane Moriarty groeide op in Sydney. In 2013 verscheen Het geheim van mijn man in de VS en stond vrijwel direct op #1 in The New York Times-bestsellerlijst. Toen in 2014Grote kleine leugens verscheen, kwam het direct binnen op #1 in de VS – Moriarty was hiermee de eerste Australische auteur die dat ooit gelukt is.
Softcover; 528 pagina’s.

Auteur: Liane Moriarty
Titel: Bijna echt gebeurd
Uitgeverij: A.W. Bruna
ISBN: 978 94 005 0837 8
Thema: roman
Prijs: € 19,99