Technologie wordt steeds verrassender. Nu kunnen we fantastische werelden betreden zonder dat we ver hoeven te gaan. Totale onderdompeling blijft de Heilige Graal voor genrefilms. Daarom is Virtual Reality opnieuw aanwezig op het BIFFF. Het is jouw kans om een vijftiental internationale genretitels te leren kennen: horror, mysterie, thriller, sciencefiction … Treed binnen in de virtuele wereld. Tien gears staat tien dagen voor je paraat: van 9 tot 14 april en van 17 tot 20 april, telkens van 14 tot 23 uur. En weet je wat? Het is helemaal gratis!

 

 

Foto’s: Raymond Widawski
raymond.widawski@gmail.com

Rand animatie

Vierpotige monsters
Wees niet bang! Achter de wrede monsters schuilen twee schattige harige bolletjes. Dat is, als ze genoeg gegeten hebben uiteraard… Durven jullie dichterbij te komen?

Foto’s: Raymond Widawski
raymond.widawski@gmail.com

Beginners, amateurs of semiprofessionals, kom jullie maquillagetalenten tonen tijdens de 36ste Make-up Contest, met thema’s die ons na aan het hart liggen: het fantastische, het imaginaire, het wonderlijke, sciencefiction en horror.

Schrijf je in bij een van de drie categorieën: AMATEUR, SEMI-PROF, SPECIAL FX. Inschrijven is verplicht en kan de avond zelf aan de maquillagestand. We stellen producten ter beschikking, maar het is aangeraden om ook eigen materiaal mee te brengen.

Aan de hand van foto’s zal de jury de winnaars bepalen en prijzen uitreiken
op vrijdag 19 april om 21.00 uur (Cine 3).

Klaar om de vreemdste en gewaagdste gezichten te schminken? Haal die make-up, penselen en potloden alvast boven! Veel plezier!

 

Foto’s: Raymond Widawski
raymond.widawski@gmail.com

 

Zin om eens goed te beven tijdens een intergalactische oorlog? Een zwaardgevecht te houden? Of ongelooflijk ingewikkelde keuzen te maken in een interactieve wereld?

Dan kom je zeker aan je trekken, want gaming maakt nu officieel deel uit van het BIFFF!

De vierde editie van de Gaming Madness, van 10 tot 20 april 2019, omvat een divers aanbod aan activiteiten betreffende dit parallelle universum, intiem verweven met de zevende kunst: een selectie van de laatste gezelschapsspellen van onze partners, de mogelijkheid om originele videospelletjes te komen testen, alsook om deel te nemen aan exclusieve evenementen. Zo ontdekken jullie alle geheimen van onze geliefde virtuele werelden!

Foto’s:Raymond Widawski
raymond.widawski@gmail.com