Cine 1     14u00.                                  Cine 2      14u00.                       Cine 3.    14u00

Kung Fu Monster.                              Monsieur Link.                         Missing Link

    

Cine 3.  14u00. Missing Mr Link.

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost kan zijn ogen niet geloven als hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen dier en mens ontdekt. De toepasselijk genaamde Mr Link is allesbehalve een monster. Hij is verrassend snugger en charmant, maar eerlijk gezegd ook een beetje eenzaam. Hoe zou je zelf zijn als je helemaal alleen leefde en niet wist waar je vandaan kwam? Bijgestaan door de temperamentvolle ontdekkingsreiziger Adelina Fortnight gaan beide heren op zoek naar de stamboom van Mr Link. Zijn sinds lang vermiste familie werd het laatst gesignaleerd in het mythische Shangri-La en luistert naar een fraaie naam: Yeti!

De Britse animatiefilmer Chris Butler leerde het vak door mee te werken aan pareltjes als KUBO EN HET MAGISCHE HARNAS, CORALINE, THE TALE OF DESPEREAUX en CORPSE BRIDE. Na PARANORMAN is MISSING LINK zijn tweede lange film als regisseur. We tonen deze kindvriendelijke stopmotionanimatie van de Laika Studios in de Vlaamse versie, met de stemmen van onder anderen Matteo Simoni, Charly Luske en Birgit Schuurman. Beestig genieten met het hele gezin!

Cine 2.    16u30.                              Cine.  1.      18u30.                         Cine 2.   19u00

Level 16.                                           The Blood Of Wolves.                   You shall not sleep

      

Cine 3.     20u00.                             Cine 1.   20u30                             Cine 2.     21u30

The Strangers.                                  Bodies At Rest.                              The Soul Conductor

       

Cine 3.  20u00.    The Strangers.     Hong-jin Na

Gratis filmvertoning: ticket is niet nodig;
Wie het eerst komt, het eerst maalt. (max. 200 personen)

Een Koreaans provinciestadje wordt plots geteisterd door mysterieuze en gewelddadige moorden. Jong-goo, een timide en ongelukkige politieagent, kijkt moedeloos toe tot ook zijn dochter bezeten raakt van duisteren geesten. De komst van een teruggetrokken Japanner, die diep in de bossen woont, wordt door de dorpsgenoten met lede ogen aangezien, want ze verdenken hem ervan een geest te zijn. Terwijl Jong-Goo probeert de reden van zijn aanwezigheid te achterhalen schakelt hij ten einde raad de hulp van een sjamaan in voor zijn dochtertje. Beïnvloed door Koreaanse volksreligies brengt Na Hong-jin met zijn laatste film een angstaanjagende thriller vol bijgeloof, heidense rituelen en sjamanistische duivelbezweringen. De gladde sjamaan met rolkraag en staartje wordt subliem gespeeld door Hwang Jeong-min (HEAVEN’S SOLDIERS, BIFFF 2016 en VETERAN, BIFFF 2006).

Cine 1    22u30.                                  Cine 2.  00u30

You Might Be The Killer.                  Abrakadabra