BOZAR biedt een gratis bezoekersgids aan voor gezinnen die de tentoonstelling ‘Roger Raveel. Een retrospectieve’ met kinderen en tieners bezoeken.

> 21.07.2021

De retrospectieve van BOZAR in het teken van Roger Raveel, een van de belangrijkste Belgische naoorlogse schilders, is de ideale tentoonstelling voor verschillende generaties om samen een leuk moment te beleven. Om kinderen, klein én groot, volop van hun bezoek te laten genieten, kunnen gezinnen de nieuwe bezoekersgids voor alle leeftijden gratis downloaden van onze website.

Naast de gebruikelijke bezoekersgids voor volwassenen, heeft BOZAR ook een specifieke gids ontwikkeld met tips en leuke activiteiten voor jong en oud. De gids nodigt de gezinnen uit om met een open blik te kijken en kunst te ontdekken met de allerkleinsten, tijdens een plezierig bezoek vol spelletjes en besprekingen.

De gids mag gedownload worden op een smartphone of thuis afgedrukt worden in de aanloop naar het bezoek.
Geïnspireerde gezinnen kunnen hun foto van ‘tableau vivant’ delen (zoals toegelicht in de bezoekersgids, naar het voorbeeld hierboven) met de hashtag #expoRogerRaveel.
Ter herinnering: de tentoonstelling is gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar. Personen tot 30 jaar genieten 50 % korting op hun toegangsticket.

Open: van dinsdag tot zondag, 10u > 18u
Gesloten: maandag
Info & tickets
Momenteel zijn de corona-maatregelen van kracht. We bieden twee opties aan om tickets met uurslot te reserveren:
– online via www.bozar.be
– telefonisch via het callcenter op +32 (0)2 507 82 00

Voor meer informatie over de corona-maatregelen van BOZAR, klik hier: https://www.bozar.be/nl/news/167463-jouw-bezoek-aan-onze-expo-s-vanaf-19-mei.

Foto: www.bozar.be