Niets zo vervelend als zoemende muggen, vliegen of zelfs onaangename beestjes in je bed of kleding. Dankzij Pistal® hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. MetPistal® FAMILIE voorkom je teken-, muggen- en andere insectenbeten. Bij jezelf met de Family Spray of Roller, maar ook bij je hele kroost dankzij de handige Kids Roller. Zo vertrek je met een gerust hart op die welverdiende vakantie. Daarnaast beschermen Pistal® HUIS & Pistal® NEST jouw huis en het plekje van je trouwe viervoeter tegen insecten. Het is een natuurlijke spray die volledig biologisch afbreekbaar is!

Geen last meer van muggen, teken en vliegen
Jezelf en je familie beschermen tegen insecten kan met Pistal® FAMILIE. Of je nu op reis gaat, je kinderen op kamp gaan of je gaat sporten in de natuur, je beschermen tegen insecten is een must. Denk bijvoorbeeld ook aan vervelend zoemende muggen in de nabijheid van water of bij het slapengaan. Bovendien is Pistal® FAMILIE natuurlijk en bevat het Citriodiol. Het enige erkende ingrediënt van plantaardige oorsprong dat net zo doeltreffend is als DEET! En je hebt drie varianten: de Family Spray, de Family Roller en de Kids Roller.
Terwijl de Kids Roller bestemd is voor de allerkleinsten onder ons, meer bepaald voor kids vanaf 3 maanden, beschermen de Family Spray en Family Roller de rest van je familie. Zelfs zwangere vrouwen. En dat tegen muggen, teken en vliegen én voor wel 8 uur lang. Wel is het aan te raden na het zwemmen of douchen de spray nog eens boven te halen. Je kan bovendien de producten zowel op je lichaam als je gezicht aanbrengen. En ze bevatten geen parabenen. Ga je op reis naar tropische oorden? Geen probleem! Pistal® FAMILIE beschermt je zowel in Europa als ver daarbuiten.

Zowel voor je huis als het stekje van je huisdier
Insecten bestrijden op een natuurlijke manier? En dat zowel in je huis als in de omgeving en slaapplaats van je huisdieren? Dat kan met Pistal® HUIS & Pistal® NEST. Denk aan vliegen, muggen, motten, teken, schurft, bedwantsen, huismijt, bloedluizen in het kippenhok … Je bestrijdt ze in een handomdraai. Beide sprays zijn bovendien plantaardig en biologisch afbreekbaar. Waar je ze ook sprayt, ze maken geen vlekken. Ook mooi meegenomen: ze hebben een houdbaarheidsdatum van vijf jaar.
Pistal® HUIS is volledig geurloos en kan je gebruiken op zetels, meubels, kledingkasten, dressings, vuilbakken, beddengoed … Noem maar op! Ook handig om bijvoorbeeld op je kleren of reiskoffer te spuiten na een vakantie. Zo ontdoe je ze in no time van ongewenste gasten. Rijkelijk verstuiven op textiel of ruimtes waar insecten kunnen voorkomen, 30 minuten laten inwerken en erna verluchten. En je bent klaar!
Ook je huisdier verdient een omgeving vrij van insecten. En daar kan Pistal® NEST je bij helpen. In tegenstelling tot de variant voor je huis, heeft deze spray een citronellageur. Maar de werkwijze blijft dezelfde. Han-dig!

Prijzen:
Pistal® HUIS: € 16,95
Pistal® NEST: € 16,95
Pistal® FAMILIE: € 13,95

Foto’s: Remy Communication