Eddie Vedders stem die je herkent uit de duizend. De steengoede songs van Pearl Jam. En het onovertroffen publiek van Chicago, Vedders thuisstad.
Dit zijn de drie ingrediënten die van Let’s Play Two een volstrekt unieke belevenis maken. En die kan je op 5 oktober meemaken in jouw Kinepolis bioscoop!
Een must voor elke liefhebber van een stevige portie stadionrock! Mét exclusieve beelden achter de schermen.

De concertfilm “Let’s Play Two” is de kroniek van de legendarische optredens van Pearl Jam in het Wrigley Field honkbalstadion tijdens het historische seizoen van de Chicago Cubs in 2016. Aangezien Chicago de thuisstad van Eddie Vedder is, bouwde Pearl Jam een bijzondere band met de stad, de Chicago Cubs en het Wrigley Field-stadion. Een band die uniek is in de wereld van de sport en de muziek.
Van “Ten” tot “Lightning Bolt” grasduint de concertfilm door Pearl Jams steeds grotere oeuvre van eigen songs en covers en overspant de 25-jarige carrière van de band. Door de ogen van de befaamde regisseur en fotograaf Danny Clinch en met de stem van Pearl Jam zelf, biedt de film ons een unieke kijk op deze bijzondere relatie.
Let op: deze concertfilm is Engelstalig gesproken met Engelse ondertitels.

Duur: 120 minuten.

Www.kinepolis.be