Kinderen baas… die kenden we al. Maar wat als baby’s de baas wilden worden? Dat ontdek je in ‘The Boss Baby’ tijdens Family at the Movies op zondag 26 maart.
Een hilarische animatiefilm van de makers van Shrek, waarin we leren dat onze allerkleinsten maar één ding willen: looooove!
Vraag toestemming aan je kinderen én kom op 26 maart in avant-première naar ‘The Boss Baby’ !
Programma: 10u Onthaal & animatie – 11u Start film | Tarief: 12 euro
Beleef een fantastische filmvoormiddag met de hele familie bij Kinepolis! Een topfilm in avant-première en nog veel meer…
DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.
The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.
Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

Stemmen: Alec Baldwin, Tobey Maguire, Lisa Kudrow en Steve Buscemi

Regie: Tom McGrath

www.kinepolis.be