Naast souvenirs ook bedwantsen of ander ongedierte meegenomen van op reis? Je bent niet de enige. Oystershell Laboratories roept daarom op preventief te werk te gaan. Behandel je kledij en reiskoffer bij thuiskomst meteen met Pistal® HUIS en je ontdoet ze in no time van ongewenste gasten. Een pak handiger dan alles te heet te wassen of in de vriezer te steken. En je voorkomt dat ze zich in je huis gaan nestelen.

Bedwantsen natuurlijk bestrijden 
Bedwantsen worden steeds vaker meegenomen in de koffer van vakantiegangers. Eens genesteld in huis zijn ze niet makkelijk te bestrijden en veroorzaken ze vreselijke jeuk. Beter voorkomen dan genezen dus. Zo vindt ook Oystershell Laboratories dat aanraadt je kledij en reiskoffer te behandelen wanneer je terugkomt van vakantie. Dat kan met Pistal® HUIS, een plantaardige en biologisch afbreekbare spray. Zo voorkom je dat de beestjes zich in je huis gaan vestigen. Is het al te laat? Dan kan je ook je zetels, meubels, kledingkasten, beddengoed … behandelen met de spray.

Rijkelijk verstuiven op textiel of waar de beestjes zich verschuilen, 30 minuten laten inwerken en erna verluchten. En je bent klaar! Een pak handiger dan alles te heet te wassen of in de vriezer te steken om de beestjes te doden. Bovendien is de spray volledig geurloos en maakt hij geen vlekken. Een efficiënte en natuurlijke manier om insecten te bestrijden.

Foto’s: Remy Communication