Oktober is dé appel & perenmaand bij uitstek en dat laten we in Felix Pakhuis niet zomaar aan ons voorbij gaan. Na het grote succes van vorig jaar gaat Felix dit jaar opnieuw op zoek naar de lekkerste appeltaart ter wereld! Is jouw appeltaart werkelijk dé beste taart van allemaal? Schrijf je in en bewijs het ons! Op zondag 27 oktober nodigen we alle geselecteerde appeltaartbakkers uit om hun taart te presenteren aan onze vakjury. De winnaar gaat naar huis met een duo-ticket naar ‘The Big Apple’ ter waarde van €800.

Schrijf je in via https://forms.gle/KjHird8bmD6oeueX9. Uit alle inschrijvingen worden 25 deelnemers geselecteerd op basis van het verhaal achter de taart en de smakelijke foto. Zij worden uitgenodigd om hun taart te presenteren aan onze vakjury op zondag 27 oktober.

APPELS MET PEREN VERGELIJKEN

Een jury van deskundigen zal samen met alle aanwezigen de lekkerste appeltaart uitkiezen in het Felix Pakhuis. 

WAT VALT ER TE RAPEN?

De winnaar wint een DUO-TICKET NAAR NEW YORK ter waarde van €800 en zijn of haar appeltaart prijkt bovendien een heel jaar lang op de brunchtafel en menukaart van Felix Pakhuis! Niet gewonnen? Niet getreurd! Ook voor de tweede plaats hebben we een prachtige prijs: een Kenwood keukenrobot. 

Aanvang van de wedstrijd: Zondag 27 oktober vanaf 13 u.

*inschrijven kan t.e.m. 15 oktober. Snel zijn is de boodschap. De plaatsen zijn beperkt.

Felixpakhuis
Godefriduskaai 30
Antwerpen 2000

Foto’s: www.felixpakhuis.nu