De grote street- en urban beurs, Awesomeness Expo van Streetkrush, wordt uitgesteld. Dat kondigt de organisatie aan. In principe moest de allereerste Belgische editie van Awesomeness Expo het weekend van 13 en 14 april plaatsvinden in de Waagnatie in Antwerpen. Maar door enkele vooral praktische zaken besloot Streetkrush en de organiserende Urban Bond Nederland het event te verplaatsen naar eind oktober. De juiste data worden nog meegedeeld. Opgelet: uitstel is zeker geen afstel, wel integendeel.

StreetCrush 2018

“We willen de beste crews, artiesten, dansers, streetkunstenaars, sporters en standhouders allemaal in één weekend op onze verschillende podia samenbrengen”, vertelt Gilbert Vanblarcum, Chief Executive van Streetkrush en Awesomeness Expo. “Door tal van andere competities en kampioenschappen die plots de kop opstaken, slaagden we niet meer in onze opzet om dit in het weekend van 13 en 14 april te doen. We willen de première van Awesomeness Expo in België natuurlijk met de meest waanzinnig mogelijke line-up doen. Vandaar onze beslissing. De komende maanden gaan we keihard werken om het programma verder te finetunen – met medewerking van heel wat meer Belgische partijen – om dan eind oktober van dit jaar er in de beste omstandigheden te staan.”    

In 2018 deed Streetkrush met de Awesomeness Expo drie dagen lang de evenementenhal in Gorinchem (nabij Rotterdam) vollopen. Voor Streetkrush, het geesteskind van de Urban Bond Nederland (opleiding voor versterking van de urban cultuur, red.) is de beurs annex happening het live platform om naast haar andere kanalen (social media, magazine, workshops en kleinere events) de verschillende elementen van de street & urban culture samen te brengen. Wat op straat en online zeer uitgesproken leeft en beweegt wordt tijdens Awesomeness ook echt samen geleefd. Hier ontmoeten sporters, fashionpeople, artiesten, bekende influencers, kunstenaars, dansers en fans elkaar. Voor de Antwerpse en met uitbreiding de Belgische streetscene is Awesomeness Expo dé kans om zich te laten inspireren en/of om haar skills te meten met de top van Europa en ver daarbuiten. 

Info & tickets:

Home


https://www.facebook.com/streetkrush/
https://www.instagram.com/streetkrush.eu/

Foto’s: Holy2