Antwerpen is, na de plaatsing van Telenet Giants Antwerp voor de Final Four, gaststad voor de ontknoping van de Champions League basketbal. Schrijf mee Belgische basketgeschiedenis en verzeker je nu al van de beste plaatsen!
 
De afgelopen jaren slaagde de organiserende ploeg van de Final Four er telkens in die ook te winnen. Telenet Giants Antwerp heeft dit seizoen al verschillende malen vriend en vijand aangenaam verrast met spectaculair basketbal en dito resultaten. We hopen met z’n allen dat het Antwerpse team – het jongste onder de deelnemers – ook nu weer zal verbazen en de Champions League-beker binnenrijft. Daarvoor rekenen de Giants op de massale aanwezigheid en steun van basketminnend België.
 
De algemene ticketverkoop start vrijdag 12 april om 10.00 uur.
Zopas vond de loting plaats voor de wedstrijden van de halve finale op vrijdag 3 mei.
Dat leverde volgend wedstrijdschema op:

VRIJDAG 3 MEI – HALVE FINALES
18.30 uur – Segafredo Virtus Bologna (ITA) vs Brose Bamberg (GER)
21.15 uur – Iberostar Tenerife (ESP) vs Telenet Giants Antwerp (BEL)
 
ZONDAG 5 MEI – TROOSTING EN FINALE
15.00 uur Wedstrijd voor de derde plaats
18.00 uur Finale (dankzij jouw steun met Telenet Giants Antwerp?)

Er worden enkel COMBITICKETS aangeboden voor beide dagen. Met je combiticket beleef je dus zowel de twee wedstrijden van de Giants – we mikken op de finale! – als de twee andere wedstrijden, en dat telkens vanaf dezelfde stoel.

Combitickets voor de 2 dagen (4 wedstrijden) kosten 20 euro (staanplaats achter de tribunes), 30 euro (zitplaats balkon), 40 euro (zitplaats tribunes), 80 euro (zitplaats voorste tribunerijen lange kant), 120 euro (hot seat aan de korte kant van het terrein) en 175 euro (courtside seat).

Kan je maar op 1 wedstrijddag aanwezig zijn, geef dan gerust je ticket op de andere dag door aan een familielid, vriend of collega en maak die blij met deze historische topbasketervaring.
Meer info over de Basketball Champions League (BCL) vindt u via deze linkhttp://www.championsleague.basketball/18-19/news/antwerp-to-host-basketball-champions-league-final-four.
Info: Sportpaleis Group / www.antwerpen.be