Gooit het coronavirus roet in je vakantieplannen? Geen beter moment om te leren golfen in eigen land! “Speciaal voor de zomermaanden werkte Antwerp Golf School een staycation proefpakket uit. Nu kan jij, alleen of in je bubbel, leren golfen onder begeleiding van een professional. Naast je individuele lesmomenten ben je bovendien drie maanden lid van AGS, zo kan je onbeperkt komen oefenen”, vertelt zaakvoerder Kris Van Ingelgem.
 
Antwerp Golf School is al jaren de referentie om te leren golfen. Zaakvoerder Kris Van Ingelgem en z’n team willen de golfsport toegankelijk maken voor iedereen. “We vonden het dan ook jammer toen onze opendeurdagen eerder dit jaar in het water vielen door het coronavirus. We gingen meteen op zoek naar een coronaproof alternatief om mensen toch aan het golfen te krijgen.”

Zo werden de Sla je Slag-dagen geboren. “Nu kan je in groepen van maximaal tien personen een gratis initiatie volgen bij één van onze golfpro’s”, legt Kris uit. “Ook in augustus blijven we de Sla je Slag-dagen op regelmatige momenten organiseren.”

Foto: www.ags.be / www.onuitwisbaarproducties.be