De Antica Namur Fine Art Fair, het eerste najaarsevenement in België voor de kunst- en antiekwereld, kondigt met veel spijt het uitstel aan van de 2020-editie tot november 2021.

Deze beslissing is het resultaat van talrijke en constante uitwisselingen tussen de organisatoren, de exposanten, de bezoekers en de partners van de beurs.

De onzekerheid rondom de evolutie van de gezondheidssituatie van de laatste weken en laatste dagen, de reisbeperkingen, de quarantaines en de aanhoudende beperkende maatregelen in verband met evenementen en beurzen staan hen immers niet toe om een kwalitatieve editie in een gemoedelijke sfeer  te garanderen.

Het organisatieteam van Antica Namur, onder leiding van Jean-Thomas Leplat en Diane Kervyn, blijft  echter positief en  gemotiveerd om Antica Namur Fine Art Fair 2021 voor te bereiden, een editie die aan de verwachtingen van de bezoekers en exposanten zal voldoen. Ze kijken ernaar uit de professionelen van de sector te kunnen verwelkomen van 11 tot 21 november 2021.

Antica Namur wil haar exposanten, sponsors, de Private Bank Degroof Petercam, de institutionele partners en de stad Namen bedanken voor hun voortdurende inzet en waardevolle steun.

Foto: www.carascom.com