Noord-Amerika is een fantastische reisbestemming. Als jarenlange marktleider in reizen naar dit continent weten we dat beter dan wie ook. Met die passie willen we ook jou aansteken opzondag 15 oktober. Dan organiseren we een grootse AMERI-CAN DAY in Docks Dome Brussels.

Een sprankelend event waar topsprekers als Cath Luyten (over haar trip van Portland naar San Diego), Tom van de Weghe (ex-Washington correspondent), Sepideh Dedaghatnia (wijnroute – sommelier van het jaar), Patrick van Rosendaal (dé stadsgids van New York) en nog heel wat andere bekende en minder bekende namen jullie warm maken voor deze reisbestemming.

Daarnaast mag je je verwachten aan heel wat infosessies, stands, entertainment en beleving. Je ervaart Noord-Amerika als nooit tevoren, krijgt heel veel nuttige informatie van andere reizigers en locals en pikt een massa aan tips mee. Zo ben je perfect voorbereid voor je droomtrip naar de USA & Canada.

Het volledige programma ontdek je via www.connections.be en inschrijven is volledig gratis. Kom de sfeer opsnuiven, proef van de lokale keuken en laat je betoveren door deze fantastische reisbestemming.
​​
Wedden dat je volgende trip na het bezoek vastligt?