Een stem als een klok en een energieke présence op de bühne. Gaande van succesvolle zomertournees over intieme kerstconcerten: Udo’s sets staan garant voor ambiance en emotie.

Dit najaar verwarmt hij ieders harten met een reeks kerstconcerten in het gezelschap van Scaletta Choir, Marijn Devalck, Belle Perez en Tine Embrechts. Maar ook solo of met andere muzikanten is Udo steevast van de partij.

Dat deze showman een uitgebreid repertoire meester is, bewijst hij iedere dinsdagochtend bij Sven en Anke op Joe.

Daar bracht hij reeds een schitterende cover van een greatest hit uit de Top 2000 met een ode aan Sabien Tiels. ‘Hou je morgen nog van mij’? Deze werd meer dan gesmaakt door het publiek! Vanmorgen deed hij een verrassend duet met Raf Van Brussel – ze brachten het bekende “ She makes me Happy” van Sunny Side up.

Daar bracht hij reeds een schitterende  cover van een greatest hit uit de Top 2000 met een ode aan Sabien Tiels. ‘Hou je morgen nog van mij’? Deze werd meer dan gesmaakt door het publiek! Vanmorgen deed hij een verrassend duet met Raf Van Brussel – ze brachten het bekende “ She makes me Happy” van Sunny Side up.

De vele boekingen laten daar alvast geen twijfel over bestaan. Meer info op www.dekerstshow.be en www.thebookingcompany.be

Foto: www.thebookingcompany.be