Zin in een lekkere snack, maar kies je liever een gezonde variant? Dan zullen de AirChips van Hygiena zeker in de smaak vallen. Op basis van 100 % natuurlijke ingrediënten en bovendien niet gefrituurd, bevatten deze chips minder vetten en dus ook minder calorieën. Keuze uit vijf verschillende smaken: kikkererwten, curry, paprika, rode biet en spinazie.
Chips als gezond tussendoortje
De AirChips zijn de ideale snack. Ze zijn heerlijk gezond en bevatten geen transvetten of cholesterol, omdat ze niet gefrituurd zijn. Hierdoor behouden ze hun voedingswaarde, deze chips zijn een bron van eiwitten en rijk aan vezels.
De AirChips zijn bovendien glutenvrij en vegan.
Maar liefst 5 smaken
AirChips zijn een voedzaam alternatief voor de vegan liefhebber, want ze zijn op basis van kikkererwten aangevuld met delicieuze groenten. Kikkererwten zitten trouwens boordevol plantaardige eiwitten en bevatten veel aminozuren. Ideaal dus voor het behouden van je spierkracht. Daarnaast zijn ze ook vezelrijk en goed voor hart en bloedvaten.
Naast de standaardversie met kikkererwten, kan je kiezen uit de variant met curry, paprika, rode biet en spinazie. De smaak en kleur van de chips zijn enkel afkomstig van de gebruikte groente. Een smakelijke aanrader.
De chips zijn beschikbaar in verpakkingen van 30 g en kosten € 1,99, ze zijn verkrijgbaar in lokale bio – en natuurwinkels.

Foto: Remy Communication