Sopraan Hana Blažíková laat zich op donderdag 7 november in AMUZ vergezellen door het ensemble Servir Antico. Een heerlijk polyfone avond die het dubbele in de liefde bezingt. Ruil je A-kaartbon in en betaal slechts de helft voor je ticket.

Adieu dieu d’amours: the two sides of the heart
Beleef dit bijzondere concert op 7 november in AMUZ.Tijdens de overgang van de late middeleeuwen naar de vroege renaissance hertekenden verstandshuwelijken tussen de machtigste dynastieën het Europese landschap grondig. Maar tijdens de donkerste uren vielen de sociale maskers af en volgde men de stem van het hart. Fluisterende stemmen van minnaars vulden de verleidelijke leegte van de nacht. Aan het Bourgondische hof waren de tegenstellingen tussen een verstandshuwelijk en een geïdealiseerd samenzijn met een geliefde inspiratie voor polyfone werken van o.a. Cordier, Grenon, Binchois, Du Fay, Ockeghem en Ghiselin. 
Sopraan Hana Blažíková brengt dit oeuvre in Adieu dieu d’amours: the two sides of the heart. Zij laat zich daarbij vergezellen door Servir Antico, een ensemble bestaande uit gerenommeerde solisten. 
Beleef dit bijzondere concert op 7 november in AMUZ.

Met je A-kaart
Spaarde je 10 A-kaartpunten? Dan kan je die in AMUZ inruilen voor een korting op een ticket voor het concert van Hana Blažíková & Servir Antico op donderdag 7 november om 21 uur.
In ruil voor een A-kaartbon betaal je 12 euro in plaats van 24 euro voor een ticket categorie 1.
A-kaarthouders met kansentarief betalen 2 euro in plaats van 4 euro voor een ticket categorie 1.
Maximaal 1 ticket per A-kaart.
 
Tickets tegen dit voordeeltarief zijn enkel te koop aan de ticketbalie van AMUZ (Kammenstraat 81, Antwerpen), op vertoon van je A-kaart. De ticketbalie is open op dinsdag- en donderdagnamiddag van 13 tot 16 uur.
 
Meer info
Hana Blažíková & Servir Antico: Adieu dieu d’amours: the two sides of the heart
za 7/11 om 21 uur
AMUZ, Kammenstraat 81, 2000 Antwerpen
Info & tickets: www.amuz.be | +32 (0)3 292 36 80 | di & do, 13.00-16.00

Foto: Vojtech Havlík / www.antweerpen.be