Toe aan rust in de overtreffende trap en mag het eens wat anders zijn dan een Europees strand? Ga voor Barbados! Kies voor meer dan 60 exotische stranden, meer dan 3.000 zonuren per jaar en een waanzinnig klimaat het hele jaar door. 

Deze Caribische parel in de Antillen is omringd door koraalriffen, heeft met de hoofdstad Bridgetown op culinair vlak heel wat te bieden en ook natuurliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken. Pik een lokaal marktje mee, ga shoppen of neem een duik in de Animal Flower Cave. Vanuit de ‘zwembad-kamer’ in deze grot heb je via een rotsopening een prachtig zicht op de Atlantische oceaan. Een beeld dat nooit meer van je netvlies verdwijnt. 

Voor de vluchten (h/t), transfers en 5 nachten verblijf in een juniorsuite inclusief ontbijt betaal je amper € 999. Een niet te missen buitenkansje!

Het South Beach Hotel zal je volledig onderdompelen in de relaxte eilandatmosfeer die zo typisch is aan Barbados. De locatie, hippe vibe, het inbegrepen continentaal ontbijt, ruime suites en mogelijkheid tot selfcatering zijn maar enkele van de troeven van dit kleinschalige hotelletje. Er hangt een coole vibe doorheen het hotel, van het zwembad tot in de trendy en moderne suites. Daarenboven ligt het hotel op enkele passen van een van de mooiste stranden van het eiland, Rockley Beach. Je wandelt zo de bekende boardwalk op waarlangs je tal van restaurants en bars zal vinden. 

Foto’s: www.connections.be