Met trots kondigt Poppentheater Klein maar Moedig dit jaar hun 50 jaar bestaat! Dit bijzondere jubileum willen ze graag samen met u vieren.

Hun reis begon bijna 50 jaar geleden in de kelder van het ouderlijk huis in de Spoorwegstraat in Berchem. Wat ooit een klein buurtinitiatief was, groeide al snel uit tot een bekend theater doorheen heel Vlaanderen. Na 22 jaar vol passie en creativiteit werd het theater overgenomen door Koninklijke Poppenschouwburg Van Campen. Daar hebben ze, onder de naam Van Campen, 25 jaar lang prachtige kindervoorstellingen verzorgd.

Toen Van Campen zijn deuren sloot, stopten zij niet. Ben Bervoets, besloot een comeback te maken met volledig nieuwe poppen, decors en attributen. Dankzij Marcus Bervoets de vader van Ben, die nog steeds de poppen maakt, en Ben’s eigen inzet hebben ze zich heropgericht als Poppentheater Klein maar Moedig, nu gevestigd in de kelder van het Fakkeltheater.

Dit jaar vieren ze hun gouden jubileum met een speciale voorstelling van “Roodkapje,” een sprookje voor jong en oud. Deze voorstelling, uitgevoerd door Ben Bervoets, Marianne Bervoets en Jordy Caers, zal drie dagen lang het hart van de familietheater laten stralen.

Daarnaast brengen zij al vijf jaar in december het traditionele Poesjenellentheater voor volwassenen, vol zang, muziek en authentieke Antwerpse humor. Met spelers als Ben Bervoets, Marcus Bervoets, Jan Gillis, Glenn Pellis en Linda Dhaene, bieden zij een unieke theaterervaring die u niet mag missen.

Kom en beleef de vernieuwde poppentheater in het keldertheater van het Fakkeltheater in de Hoogstraat. Vier dit bijzondere moment en laat u meevoeren door de magie in dit Historisch keldertheater.

16 08 2024 > 18 08 2024
Kleine Fakkel, Hoogstraat 12

https://www.fakkeltheater.be/voorstellingen/roodkapje