De tentoonstelling Scientifiction in het Musée des Arts et Métiers in Parijs, het Tubbe-model dat in woonzorgcentra verspreid wordt, de KBF Afrika Prijs voor de Nigeriaanse start-up in afvalbeheer Wecyclers, de eerste studie over werkgelegenheid in de circulaire economie in België… Ook in 2019 zette de Koning Boudewijnstichting een brede waaier aan acties op, dicht bij u, maar ook buiten onze grenzen. Dat werd mogelijk gemaakt door de vele actoren die zich samen met ons inzetten. Ontdek enkele belangrijke evenementen uit het afgelopen jaar in beelden!

De strijd tegen armoede, de bevordering van de gezondheid, de bescherming van het milieu, de versterking van de democratie in Europa…: de Stichting ageert aanvullend op andere actoren bij het aanreiken van antwoorden op maatschappelijke problemen. Zo werken we samen aan een betere wereld. We maken van deze gelegenheid gebruik om nog eens onze dank te betuigen aan de Nationale Loterij en haar spelers, en aan onze talrijke schenkers voor hun inzet.

Wilt u niets missen van onze activiteiten en nieuwsberichten? Abonneer u dan op onze e-news, volg ons op de sociale netwerken en lees ons magazine Blikveld.

Foto: www.kbs-frb.be