20% korting op Nanlite Forza Led Lights
Nanlite lanceert opnieuw een geweldige discount actie! Wie in de periode van 10 januari 2022 tot en met 28 februari 2022 een ledlamp uit de Nanlite Forza serie aanschaft krijgt 20% korting op zijn aankoopbedrag. En dat is nog niet alles. Wie in diezelfde periode een Nanlite projector koopt, krijgt 15% korting!
Over de Nanlite Forza serie

Met de komst van deze serie, is de droom van foto- en videografen werkelijkheid geworden.
In juni 2019 lanceerde Nanlite haar eerste professionele serie continu ledverlichting, de Forza serie. Deze unieke serie bestaat inmiddels uit een zevental spotlights, te weten de Forza 60, -60B (Bi-color), -150, -200, -300, -300B (Bi-color) en de -500.
Met de komst van deze serie, is de droom van foto- en videografen werkelijkheid geworden; super krachtige continu ledlampen in extreem compacte behuizingen. Niet voor niets groeide de Forza serie in korte tijd uit tot een enorme hit. Foto- en videografen die met deze lampen werken, zijn er stuk voor stuk razend enthousiast over.

Over de Nanlite Projector

Nanlite heeft een viertal projectors, NL-PJ-FZ60-19, NL-PJ-FZ60-36, NL-PJ-BM-19, en de NL-PJ-BM-36. De eerste twee zijn ontwikkeld voor de Nanlite Forza 60(B) en de Nanlite Forza 150. De PJ-BM-19 en de PJ-BM-36 gaan hand in hand met de zwaardere jongens uit de Nanlite Forza- en FS serie.
De Nanlite projectors zijn een must-have voor de creatieve beeldmaker!
Met deze projectors creëer je onder andere geweldige theatereffecten en haarverlichting. De mount van deze projectors beschikt over niet-gebogen lenzen. Dit voorkomt vervorming en zorgt voor een prachtige lichtbundelspreiding van respectievelijk 19- en 36 graden. Deze projectors zijn kortom een must-have voor de creatieve beeldmaker!
De projectors zijn uitgerust met zogenoemde shutters waarmee je het licht stuurt. Een gobo-houder wordt meegeleverd voor de montage van gobo’s en gels. De twee kleinere projectors worden geleverd in de bekende Nanlite draagtas, de twee grote jongens worden geleverd in een prachtige, handige en handzame flightcase.  

Foto: www.grobet.be