Het festival Lekker Klassiek presenteert zijn volledig menu. En dat menu mag best indrukwekkend en culinair hoogstaand genoemd worden. Het is duidelijk dat de bezoekers op méér mogen rekenen dan de klassieke festivalfood. Gert Verhulst: “Lekker Klassiek is een uniek festival in een sfeervol zomers kader met prachtige en toegankelijke klassieke muziek. Daarnaast biedt Lekker Klassiek ook culinaire hoogstandjes. Je voelt dat de bezoekers vandaag meer verwachten op alle vlakken, dus ook op vlak van eten en drinken. Met het menu dat we vandaag presenteren, ben ik ervan overtuigd dat we onze gasten helemaal culinair in de watten zullen leggen. 

Lekker Klassiek is een uniek festival dat toegankelijke klassieke muziek combineert met heerlijke gerechten op njam!-niveau in aanwezigheid van de njam-chefs. Naast Roger van Damme en Peppe Giacomazza wordt het festival ook op smaak gebracht door Johan Segers, Dominique Persoone, Jan Buytaert, Michaël Vrijmoed, Bart Desmidt, Jan Tournier, Dagny Ros, Steffi Vertriest, Quyên Truong Thi, Julie Baekelandt en Manuel Wouters.

Vandaag maakte Studio 100 ook bekend dat Jeroen De Pauw een culinaire creatie zal verzorgen tijdens Lekker Klassiek. Jeroen De Pauw kookt vanuit zijn buikgevoel. Hij doet dat zonder te veel tierlantijntjes, met eenvoudige ingrediënten én een flinke portie rock-’n-roll. Hij straalt gezelligheid uit en dat maakt van hem de geschikte chef om heerlijk te komen barbecueën op Lekker Klassiek! Tijdens Lekker Klassiek serveert De Pauw gegrilde onglet met een fris slaatje van courgette en venkel. De vegetariërs worden verwend met heerlijke radicchiospiezen met kikkererwten en courgette. Bij beide gerechtjes komt een zomerse, gegrilde bruschetta met tomaat.

Lekker Klassiek
zaterdag 25 augustus 2018
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Boom
Tickets & info via www.lekkerklassiek.be
Foto’s: Studio 100