Met 100% Wolf lijkt Studio 100 opnieuw op weg om een succesverhaal te gaan schrijven. In het Verenigd Koninkrijk, waar de nieuwe familiefilm momenteel al uitgebracht werd, heeft hij aan de kassa’s van de bioscopen de kaap van 1 miljoen pond sterling gerond. Bovendien pronkt de film op een mooie 5e plaats van meest bezochte films. Hiermee laat de prent heel wat bekende kleppers achter zich. Bij ons is de film vanaf 28 oktober in de zalen te zien. 

Sinds juni is er een nieuwe held in de Studio 100 familie: Freddy, een onweerstaanbare roze poedel die ervan droomt om een echte weerwolf te worden! 100% Wolf is een uniek verhaal over vriendschap, mysterie & humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van de  Australische schrijfster Jayne Lyons. Lennart Lemmens zal het hoofdpersonage Freddy van een Vlaamse stem zal voorzien. Hij is trouwens in goed gezelschap want ook Phillippe Geubels en Manou Kersting lenen hun stemmen aan een hoofdpersonage. Deze verrassende animatiefilm is vanaf 28 oktober te bewonderen in de Vlaamse, Waalse en Nederlandse filmzalen. 

Verhaal
Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Normaal zou Freddy op zijn veertiende verjaardag ook transformeren in een weerwolf, maar dat loopt fout. In plaats daarvan verandert hij in… een roze poedel. Dit betekent het begin van hilarische avonturen, want Freddy heeft ondanks alles maar één missie: bewijzen dat hij voor 100% een wolf is. 
Tijdens zijn zoektocht beseft Freddy dat hij, ondanks zijn roze, ontplofte kapsel, misschien niet 100% wolf is… maar wel 100% held.

Studio 100 & Kinepolis Film Distribution (KFD) brengen de animatiefilm “100% Wolf” op 28 oktober 2020 uit in de Belgische bioscoopzalen. 

Foto & video: www.studio100.be